Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden sanal sergi

Dicle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden sanal sergi
15.07.2020
716
A+
A-

Diyarbakır Dicle Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü, kursiyerlerinin el emeği, göz nuru ürünlerinin her yıl görücüye çıktığı ve sene sonunda yapılan serginin yerine, bu sene pandemi süreci dolayısıyla sanal sergi oluşturarak halkın ziyaretine sundu.

Sanal sergi sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonunda açılan ve usta öğreticilerin, kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı sergi, bu yıl korona virüs (Covid- 19) salgını nedeniyle iptal oldu.

Serginin iptal olması nedeniyle, sanal sergi oluşturularak vatandaşların beğenisine sunuldu. Üretilen ürünlerin yer aldığı sanal sergi, müzik eşliğinde sanal ortamda 7/24 paylaşılan linklerden ve kurumun Youtube hesabından yayına başladı.

Dicle Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Sabır, yapılan çalışmalar ve sanal sergi hakkında bilgi verdi.

Dicle Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Sabır, “Merkezimiz ilçemizde çeşitli alanlarda kurslar açıp üretim anlamında, istihdam anlamında pek çok kişiye faydalı bir kurumdur.

Bu yıl 50 çeşitlilikte 239 kurs açtık. Bu kurslarımızdan 3.009 kursiyerimiz faydalandı. 2 bin lise ve ortaokul açık öğretim öğrencimiz var.

Dicle’de birçok kişiye hitap eden bir kurumuz. Pandemi süreci içerisinde ilçemizdeki Usta Öğreticilerimiz ve Gönüllü Öğrencilerinin başlattığı maske dikimine İdareci arkadaşlarımız ve idari amirlerimiz gereken desteği ve yardımı esirgemedi.

Bu konuda ilçemiz adına güzel şeyler başardık. Her sene yıl sonunda şölen havasında yaptığımız sene sonu sergilerimiz, bu sene pandemi sebebiyle siz değerli ziyaretçilerimiz için sanal olarak gerçekleştirdik.

El emeği, göz nuru ürünlerimizin sergilendiği sanal Sergimizin linklerini yayınladık. Bu linklerden sergimiz 7/24 izlenebilir“ dedi.

Sanal sergiyle ilgili linkler;

https://www.artsteps.com/view/5ede7f0c3bf2ea403936a634

https://www.youtube.com/watch?v=Pc8wzgUKXdU&feature=youtu.be

https://twitter.com/DicleHEM/status/1270994521724260352

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.