Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle ve Eğil İlçelerinde Şehit anneleri unutulmadı

Dicle ve Eğil İlçelerinde Şehit anneleri unutulmadı
10.05.2020
648
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle ve Eğil İlçelerinde anneler gününde şehit anneleri  ve 100 yaşını geçmiş anneler ziyaret edilerek, onlara çeşitli hediyeler verildi. Her 2 ilçede de ziyaret edilen Şehit annelerinin anneler günü kutlandı.

Dicle’de anneler gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret eden Polis, Jandarma ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Şehit annelerinin anneler gününü kutladı.

Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin de, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Şehit annelerinin anneler gününü kutladı. Dicle Kaymakamı Demirçin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Annemin, çocuklarımın annesinin, annelerinizin; anneler günü kutlu olsun. Başta şehit anaları olmak üzere, evladını kaybetmişlerin anneler günü kutlu olsun. Annesini kaybedenleri, Allah cennette kavuştursun” dedi.

Dicle Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda ise, ”Şehit annelerimizi ve 100 yaşını geçmiş asırlık çınarlarımızı ziyaret ettik. İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve merhametin timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır’ın Eğil İlçesinde de Şehit anneleri unutulmadı. Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, Şehit ile Gazi annelerini  ve 100 yaşını geçmiş anneleri evinde ziyaret ederek, onların anneler gününü kutladı. Şehit annelerini evinde ziyaret eden Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, anneler günü nedeniyle bir mesaj da yayınladı.

Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, “Annelerimiz sonsuz sevgi ve şefkatleriyle yaşamlarımızın temel direği, hepimizin ilk öğretmenidir. Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensuplarıyız. Bugün tüm dünyayla birlikte içinde bulunduğumuz bu zor şartlarda verdiğimiz mücadelede her zorlukta olduğu gibi en büyük gücümüz annelerimizin hayır dualarıdır. Bugün annelerimizin hayır dualarına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onlardan en büyük beklentimiz hayır dualarını eksik etmemeleridir. Bu koşullar altında belki birçoğumuz yanınızda olamıyoruz ama yüreklerimiz her an sizinledir. Bu zor günleri geride bıraktığımızda büyük bir özlem ve coşkuyla sizlere geleceğiz. Sizlerin sevgi ve şefkatinize sığınacağız. O güzel günlerin özlemiyle evlatlarından ayrı kalan annelerimizin, salgınla mücadelede ön saflarda mücadele eden ve bu nedenle evlatlarından ayrı kalan sağlık çalışanı annelerimizin ve elbette vatan, millet, bayrak uğruna şehadete yürüyen şehit anne ve eşlerinin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, her birinizin ellerinden saygı ve hürmetle öpüyorum. Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, sonsuz sevgi ve şefkatleriyle dünyamızı kuşatan kıymetli annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.