Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AK PARTİ DİCLE İLÇE BAŞKANI BAYTOK’LA DİCLE’Yİ KONUŞTUK

AK PARTİ DİCLE İLÇE BAŞKANI BAYTOK’LA DİCLE’Yİ KONUŞTUK
23.01.2020
699
A+
A-

Diclebulteni.com haber sitemizin bugünkü onur konuğu AK Parti Dicle İlçe Başkanı Nadir Baytok. Kendileriyle AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını, Başkan Erdoğan’ın yapılacağı müjdesini verdiği yeni Dicle Devlet Hastanesi’ni, kongre sürecini ve Dicle’yi konuştuk.

Ayrıntılar ve daha fazlası aşağıda yer alan röportajımızda.

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Ben Pekmezciler Köyü’nde 1964’te doğdum. İlkokulu Pekmezciler’de, orta okulu Dicle’de tamamladım. Meslek hayatımda bir dönem şoförlük yaptım. Sınırlı Sorumlu Öz Dicle Kooparatifliği’nde yaklaşık olarak 10 yıl başkanlık yaptım. Dicle Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 3 yıl Başkan Yardımcılığı görevini yaptım. Siyasi hayatımda 2011’de başlayarak 2 dönem AK Parti İlçe Mali İşler Başkanlığı görevini yaptım. Cennet mekan Şehit İlçe Başkanımız Deryan Aktert vefatından sonra AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Yaklaşık 3,5 yıldır AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım. Bu vesileyle cennet mekan Şehit Başkanımız Deryan Aktert’i bir kez daha rahmetle ve saygıyla yad ediyorum. Ailesine, teşkilatımıza ve tüm sevenlerine Allah sabır versin. Şehit Başkanımızın mekanı cennet olsun.

“Vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz”

AK Parti Dicle Teşkilatı hakkında biraz bilgi verir misiniz, İlçe Başkanlığı’nın çalışmaları nelerdir?

AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’nda ana kademede 15 üye ve yedek 8 üye olmak üzere, yönetim kurulumuz 23 üyeden oluşmaktadır. AK Parti’nin hizmet anlayışını, iktidarımızın Dicle’ye yansıyan başarı yüzünü daha da arttırmak için, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığımız, mahalle temsilcilerimizle birlikte, var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Üye sayımız şu anda 5 bin 450 sayısına ulaşmıştır. AK Parti iktidarının hizmet anlayışıyla, ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz.

Kongre süreci belli mi, belli ise açıklar mısınız?

Genel merkezimizin vizyonu, misyonu ve yetkisi doğrultusunda kongre süreci işliyor. 30 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında delege seçimlerini yaptık. AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak, yeni seçilen delege arkadaşlarımıza, görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Her ilçede olduğu gibi Dicle’de de kongre süreci işledikçe, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.

“Partim görev verirse, hizmet etmeye devam ederim”

Yeniden aday mısınız?

Dicle’de AK iktidarın hizmet anlayışıyla, 3,5 yıldır AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bizim makam, mevki, menfaat beklentimiz yoktur. Partimiz bize tekrar görev verirse, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Dicle İlçemize ve AK Partimize hizmet etmeye devam ederim.

“Başkanımız Erdoğan’ın müjdelediği 60 yataklı yeni Dicle Devlet Hastanesi’nin temeli en kısa sürede atılacaktır”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aylar öncesinden Dicle’ye 60 yataklı yeni İlçe Devlet Hastanesi’nin yapılacağı müjdesini vermişti. Yeni Dicle Devlet Hastanesi’nin ne zaman yapılacağına dair bir bilginiz var mı, bu konuda girişimleriniz olduysa nelerdir?

Dicle’ye 60 yataklı yeni İlçe Devlet Hastanesi’nin müjdesini Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız, dava adamı, gönüllerin mimarı, AK sevdamızın önderi, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan verdi. Başkanımız müjdesini verdi mi yapar, hem de en kısa sürede temeli atılacaktır. Ben AK Parti Dicle İlçe Başkanı Nadir Baytok olarak, başından beri yapılacağı müjdesini Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği, 60 yataklı yeni Dicle Devlet Hastanesi konusunun takipçisyim. En başta, AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’mızın yönetim kurulunda konuyu gündeme alıp, gereken çalışmaları titizlikle yaptık. AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak, 60 yataklı yeni İlçe Devlet Hastane’mizin en kısa sürede ve eksiksiz, en iyi, modern olacak bir şekilde yapılması için, başta vekillerimizle görüştük. Sağlık Bakanlığı ile istişare halindeyiz. En kısa zamanda temeli atılacaktır.

“AK Parti Dicle’de de tüm üyeleriyle hizmet etmeye devam edecektir”

AK Parti’nin Dicle Belediyesi’nde kaç meclis üyesi var? Nasıl çalışmalar yürütülüyor?

AK Parti’mizin Dicle Belediyesi’nde 5 üyesi bulunmaktadır. Bu vesileyle bize inanan, AK Partimize, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren, partimize geçtiğimiz yerel seçimde oy veren herkese, AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak bir kez daha teşekkür ediyorum. Türkiye’nin iktidar partisi olan AK Parti, tüm ülkede olduğu gibi, Dicle’de de gerek meclis üyelerimizle, gerekse de AK Parti teşkilatımızın tüm üyeleriyle, hizmet etmeye devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.