Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN’DEN YENİ YIL MESAJI

DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN’DEN YENİ YIL MESAJI
01.01.2020
283
A+
A-

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajında göreve geldiği günden buyana yaptığı bazı önemli hizmet ve yatırımlara da değinen Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, Dicle halkının yeni yılını kutladı. Başkan Aygören, yeni yılın başarılı hizmetlerle geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajında göreve geldiği günden buyana yaptığı bazı önemli hizmet ve yatırımlara da değinen Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, Dicle halkının yeni yılını kutladı. Başkan Aygören, yeni yılın başarılı hizmetlerle geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi. İşte Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in yeni yıl mesajı:

Sevgili Dicleli hemşerilerim, göreve geldiğimiz günden buyana geçen 9 ayda, ilçemiz genelinde belediyenin asli görevlerini en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalıştık.

Temizlikten yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarına, sportif faaliyetlerden kültürel ve manevi alanlara varıncaya dek birçok konuda sosyal belediyecilik anlayışıyla, güzel Dicle İlçemize ve siz değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Dicle’mizin daha da güzelleşmesi ve hemşerilerimizin her geçen gün kendi memleketlerinde daha iyi yaşam koşullarına sahip olması için gece gündüz, yaz kış demeden belediyemizin tüm birimlerini ve imkânlarını seferber ederek canı gönüldün çalışıyoruz. Bundan hiçbir Dicleli hemşerilerimin ve ilçemizde yaşayan diğer tüm yurttaşlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın.

Dicleli hemşerilerim de takdir ederek ki, belediyemizin sınırlı bütçesiyle kısıtlı imkânlarla 9 ay gibi kısa bir sürede, ilçemizin tamamının alt ve üst yapı eksikliklerini gidermek, bütün ihtiyaçlarını birden karşılamak, kentsel dönüşüm gibi ciddi bütçe isteyen çalışmaları eş zamanlı olarak ilçe genelinde yapmak mümkün değil. Biz de, hemşerilerim de biliyor ki, sınırlı bütçe ve kısıtlı imkânlarla Dicle’ye, değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için bir yerlerden başlamak durumunda kaldık. Hiçbir Dicleli hemşerilerimin şüphesi olmasın. 5 yıllık dönemimizde, Allah’ın izniyle, siz değerli hemşerilerimin desteğiyle ulaşmadığımız köy, mahalle, mezra, cadde ve sokak kalmayacaktır.

bir ilki gerçekleştirerek, Bozoba Mahallesi ile Yeşil Mezrası arasında, yaklaşık 6 km’lik bağlantı yolunu yaptık

9 ay gibi kısa sürede kısıtlı imkân ve sınırlı bütçeyle, ilçe genelinde yaptığımız birçok hizmetle yatırımların detayını kamuoyuyla paylaştığımızda görebilirsiniz. Ama burada ana başlıklarıyla bunları özetle aktarmamız gerekirse, ilçeye 9 ay gibi kısa sürede yaptığımız hizmet ve yatırımların bazıları şunlardır:

İlçe tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, Bozoba Mahallesi ile Yeşil Mezrası arasında, yaklaşık 6 km’lik bağlantı yolunu taş, kaya, tepe, engel demeden aylarca süren çalışmalar sonucunda açarak, hizmete soktuk.

Bizim talimatımızla 1 Eylül 2019 tarihinde, Dicle Belediyesi’nce cami ve diğer ibadet yerlerinin temizliği için halı yıkama makinesi alındı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ilçe merkezi, köy ve mezralarda bulunan camii ve diğer ibadet yerleri, belli vakitlerde titizlikle yapılıyor.

Çelebi Mahallesi ile 15 Temmuz Mahallesi arasında yeni bir bağlantı yolunu yaptık

Yıllarca adeta kaderine terk edilmiş durumda bırakılan semt pazarı, yine bizim talimatımızla önce çevre düzenlenmesi yapılarak bakım ve onarımdan geçti, daha sonra üstü kapatılan Dicle Halk Pazarı modern görünümüne kavuştu.

Dicle Belediyemiz tarafından ilçe genelinde birçok noktada yapılan parke taşı döşeme, yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları sonrasında, mahalle ve köy içi toz ve çamurdan arındırılarak daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Çelebi Mahallesi ile 15 Temmuz Mahallesi arasında yeni bir bağlantı yolunu yaparak, halkımızın hizmetine açtık.

Hem mahalleler arası birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek hem de sporu teşvik etmek amacıyla, Dicle Belediyesi, olarak futbol turnuvası düzenledik. Daha birçok hizmet ve yatırımları, 9 ay gibi kısa bir sürede ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli hemşehrilerim, yurttaşlarım ve güzel Diclemiz için ne yapsak azdır.

Dicle ve Dicle’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza, hizmet etmede bize ilgi ve anlayış gösteren, destek veren başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere, bütün ilgili ve yetkililere, herkese bir kez daha teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm halkımızın yeni yılını tebrik eder, Dicle’de artan başarılı hizmetlerle geçen hayırlı bir yıl olmasını diliyorum. Dicle’deki tüm vatandaşlarımıza kapımızın her zaman açık olduğunu bir kez daha belirterek, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Felat Aygören

Dicle Belediye Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.