Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 20°C
Parçalı Bulutlu
Diyarbakır
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

DİYARBAKIR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE EBRU YAŞAR COŞKUSU

DİYARBAKIR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE EBRU YAŞAR COŞKUSU
15 Ekim 2024 21:44
81
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin on dördüncü durağı, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Diyarbakır oldu. Diyarbakır Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan Ebru Yaşar’ı on binlerce hayranı izledi.

Sevilen sanatçı Ebru Yaşar Diyarbakır Kültür Yolu Festivali kapsamında Nevruz Parkı’na kurulan sahnede unutulmaz bir konser verdi.

Yaşar; Cumartesi, Yoksun, Kalmam, Kehirbar, Havadan Sudan gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra söylediği türkülerle de hayranlarını coşturdu. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Diyarbakırlılar halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Eşi Diyarbakırlı olan Ebru Yaşar sahnede yaptığı konuşmada, “Hemşerilerimle bir arada olmak, sizin karşınızda olmak anlatılmaz yaşanır, ‘gelin’ geldi. Sizi çok seviyorum. Her yere gidiyorum ama insanın memleketi olunca bambaşka” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.