Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 35°C
Az Bulutlu
Diyarbakır
35°C
Az Bulutlu
Paz 35°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 35°C

Eş Başkanlar Sümerpark’taki belediye birimlerini denetledi

Eş Başkanlar Sümerpark’taki belediye birimlerini denetledi
24 Temmuz 2024 16:03
117
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sosyal Hizmetler ile Gençlik ve Spor Daire Başkanlığının birimlerini ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sümerpark Ortak Yaşam Alanında bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve bağlı birimleri ziyaret etti. 

Genel Sekreter Yardımcıları Reşat Bakan ve Özgür Yıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Sosyal Hizmetler Daire başkanları ve meclis üyelerinin eşlik ettiği Eş Başkanlar, Sümerpark’taki hizmet birimlerini tek tek gezdi. Büyükşehir Belediyesinin açtığı kurslarda incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çalışmalar hakkında daire başkanları ve birim müdürlerinden bilgi aldı.

Hizmet birimlerindeki personel ve kursiyerlerle sohbet eden Eş Başkanlar, öğrencilerin Mehmed Uzun Kent Kütüphanesine ilişkin taleplerini dinledi. Eş Başkanlar, kütüphanenin içeriğinin zenginleştirilmesi için birim amirlerini görevlendirdi. 

Çalışmaların titizlikle yürütülmesini isteyen Eş Başkanlar, daha sonra Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliğini (GABB) ziyaret etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.