Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 35°C
Az Bulutlu
Diyarbakır
35°C
Az Bulutlu
Paz 35°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 35°C

Eş Başkanlar Sakarya Caddesi esnafını ziyaret etti

Eş Başkanlar Sakarya Caddesi esnafını ziyaret etti
13 Temmuz 2024 11:16
114
A+
A-

Bağlar ilçesinde atıl durumda olan Ana Çocuk Sağlık Merkezi binasında incelemelerde bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sakarya Caddesindeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi. 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Bağlar Belediyesine ait Ana Çocuk Sağlık Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Eş Başkanlara, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik de eşlik etti. Eş Başkanlar, önceki dönemde atıl bırakılan üç katlı binada incelemelerde bulundu. Sağlık merkezinde çürümeye bırakılan tıbbi cihazları yerinde tespit eden Eş Başkanlar, binanın tadilatı için ilgili birimleri görevlendirdi. Tadilat çalışmalarından sonra bina, Büyükşehir ve Bağlar Belediyesi tarafından yeniden Ana Çocuk Sağlık Merkezi olarak halkın hizmetine sunulacak. 

Sakarya Caddesinde esnaf ziyareti

Eş Başkanlar, daha sonra beraberindeki Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, daire başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte Sakarya Caddesine geçti. Caddedeki esnafı ziyaret eden Eş Başkanlar, esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. 

‘Sakarya Caddesi ismi değiştirilsin’

Sakarya Caddesindeki esnaf, temizlik, çarşı güvenliği ve kaldırım işgali gibi sorunların çözümünü talep etti. Sakarya Caddesi isminin değiştirilmesini isteyen esnaf, bunun yerine kentin kültürel yapısını barındıran bir ismin seçilebileceğini dile getirdi. Yaya geçişlerinin engellenmesi konusunda ise esnaf, kaldırımları işgal edenlere cezai işlem uygulanması yönündeki taleplerini Eş Başkanlara iletti.  

Eş Başkanlar: Birlikte daha iyi olacağız

Caddedeki tüm esnafı dinleyen Eş Başkanlar, esnafın sorunlarının çözümü konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi. Esnafın kaldırımları işgal etmemesi gerektiğini kaydeden Eş Başkanlar, “Sorumluluklar yerine getirildiğinde birlikte daha iyi olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.