Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 35°C
Parçalı Bulutlu
Diyarbakır
35°C
Parçalı Bulutlu
Paz 34°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 35°C

Eğitim Akademileri ve Bilgi Evlerindeki 4 Bin Öğrenciye Sandviç İkramı

Eğitim Akademileri ve Bilgi Evlerindeki 4 Bin Öğrenciye Sandviç İkramı
A+
A-

Kayapınar Belediyesi, Bilgi evleri ve Eğitim Akademilerinde öğrenim gören ve kütüphaneye ders çalışmaya gelen 4 bin öğrenciye sandviç ikramı yapıldı.

Kayapınar Belediyesi Başkan V. Arif Karaman’ın talimatı doğrultusunda Belediyeye bağlı faaliyet gösteren Bilgi evleri ve Eğitim akademilerinde eğitim gören öğrencilere sandviç ve meyve suyu ikramı yapılması memnunlukla karşılandı. İkramı alan öğrenciler Başkan V. Karaman’a ikramlarından dolayı teşekkür ettiler.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, belediye bünyesinde açtıkları eğitim kurumları ile başta Kayapınar olmak üzere diğer merkez ilçelerde yaşayan 4 bin öğrenciye ücretsiz eğitim verdiklerini hatırlatarak, “Gençlerimizin eğitimine ve öğretimine büyük önem veriyoruz. Onun için belediyemiz bünyesinde farklı yaş gruplarına hizmet ettiğimiz bilgi evlerimiz, akademilerimiz, okuma salonlarımız gibi birçok birimimiz, kurumumuz mevcut. Şu anda 4 bin genç kardeşimize, öğrencimize hizmet veriyoruz. 2 tane eğitim akademisi, 2 bilgi evi ve 3 tanesi çok yakın zamanda kiraladığımız okuma salonlarıyla hizmet veriyoruz. 

Eğitim kurumlarımızdaki öğrencilerimiz geç vakitte kadar kütüphanede ders çalışıyorlar. Ders çalışırken yemek yemeye bile bazen fırsatları olmuyor. Belediye olarak ufak bir katkımız olsun diye sandviç ikramında bulunduk. İkramlarımız devam edecektir. Amacımız Türkiye’nin geleceğini emin ellere teslim etme adına üniversite gençliğine ve diğer gençliğe sahip çıkmak ve onlar için uygun koşullar oluşturmak. Eminim onlar nezdinde çok büyük bir anlam ifade etmiştir. Bundan dolayı emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.