Dolar 34,0386
Euro 37,8608
Altın 2.800,80
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 29°C
Hafif Yağmurlu
Diyarbakır
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 26°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 27°C

Diyarbakır Polisi 4 hırsızlık olayını aydınlattı

Diyarbakır Polisi 4 hırsızlık olayını aydınlattı
A+
A-

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Sur ilçesinde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, işyerinden ve kurumdan hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda, 4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.

21-25 Kasım tarihlerinde arasında yapılan çalışmalar kapsamında; 21.11.2022 ve 22.11.2022 günü meydana gelen İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık olaylarında, kamera ve şüpheli şahısların tespitine yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde metruk binalara operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonla; içime hazır 50 kg tütün, 7 çuval toplamda 350 kg kıyılmamış tütün ele geçirildi.

Birçok suçtan kaydı bulunan S.K, O.U, M.K ve Y.A (4 şüpheli) suç eşyalarıyla birlikte yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yukarıda ifade edilen her iki hırsızlık olayının faillerinin aynı olduğu belirtildi.

25.11.2022 günü Cevatpaşa Mahallesi, Millet Bahçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Büfe’de meydana gelen İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık olayında, Büfe kapısının kırılarak 199 adet şişe soda, 61 adet 500 ml su ve elektirikli semaverin çalındığı bilgisi üzerine, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Yapılan kapsamlı kamera incelemeleri neticesinde, Y.İ, B.B ve A. A. isimli suça sürüklenmiş çocuk şüpheliler tespit edilerek yakalandı ve adli mercilere teslim edildi.

24.11.2022 günü Ongözlü Köprü çevresinde faaliyet gösteren bir cafede devam eden hırsızlık olayında, Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olay yerine ivedi bir şekilde intikal etmiş, şüpheli şahıs T.A suç eşyası olan su dinamosuyla birlikte suçüstü yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.