Dolar 34,2685
Euro 37,1799
Altın 2.983,48
BİST 9.043,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 18°C
Açık
Diyarbakır
18°C
Açık
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül; Şehit ailesi, asker ve polislerle bayramlaştı

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül; Şehit ailesi, asker ve polislerle bayramlaştı
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle İlçe Kaymakamı Kadir Yurdagül ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Şehidi polis memuru Halit Gülser’in ailesini Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı.

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, İlçe Jandarma Komutanı Osman Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Ömür Yılmaz ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Şehidi polis memuru Halit Gülser’in kırsal Pekmezciler Mahallesi’ndeki kabrini ziyaret edip dua okudu.

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül ve beraberindeki heyet, daha sonra 15 Temmuz Şehidi polis memuru Halit Gülser’in babaevini ziyaret ederek şehit ailesiyle bayramlaştı. Kaymakam Yurdagül ve beraberindeki heyet, şehit ailesinin bayramını kutladı.

2016 yılında Fetullahçı Terör Örgütü’nce (FETÖ) yapılan hain darbe girişimi, milletin ve devletin kararlı duruşu, zamanında ve yerinde tedbirleriyle engellenmişti.

2016 yılında milli irade ve demokrasi için yapılan başarılı mücadelede, şehit olan kahraman Türk Polislerinden biri de Dicleli Şehit polis memuru Halit Gülser’di. Dicleli polis memuru Halit Gülser, görev yaptığı Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na darbeci askerler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşmüştü.

Dicle Kaymakamı Yurdagül ve beraberindeki heyet, İlçede görevli polis ve askerlerle de bayramlaştı.

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül ve beraberindeki heyet; İlçe Jandarma komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Özel Harekat’ta bulunan personelleri ziyaret ederek, asker ve polislerle bayramlaştı.

Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül ve beraberindeki heyet, ziyaret ettikleri asker ve polislerin bayramını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.