Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 35°C
Az Bulutlu
Diyarbakır
35°C
Az Bulutlu
Paz 34°C
Pts 35°C
Sal 36°C
Çar 35°C

Jandarma 2011’deki cinayetin firari şüphelisini yakaladı

Jandarma 2011’deki cinayetin firari şüphelisini yakaladı
17 Ağustos 2021 17:57
254
A+
A-

Diyarbakır’ın Ergani İlçesinde M.A. isimli şahıs, ailesinin rıza göstermediği biri ile evlenmek istemesi üzerine, 07 Eylül 2011 tarihinde öldürülmüştü.

M.A. isimli şahsın öldürülmesi sonucu, olayın firari şüphelisi olan ve 11 yıldır aranan kardeşi L.A. Jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Konuyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği tarafından paylaşılan ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan basın duyurusu şöyle:

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kavaklı mahallesinde ikamet eden M.A. isimli şahıs, ailesinin rıza göstermediği biri ile evlenmek istemesi üzerine 07 Eylül 2011 tarihinde öldürülmüştür.

     M.A. isimli şahsın öldürülmesi sonucu, olayın firari şüphelisi olan ve 11 yıldır aranan kardeşi L.A. (23 yaşında, erkek)’nın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, firari şahsın 15 Ağustos 2021 tarihinde Ergani ilçesi Kavaklı mahallesine geleceği tespit edilmiştir.

Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda, firari şüpheli L.A. köyün mera alanında yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve cezaevine teslim edilmiştir.

     Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.

     Kamuoyuna saygı ile duyurulur.                                                                                               

               DİYARBAKIR VALİLİĞİ

          (İl Jandarma Komutanlığı)”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.